Parchet Bambus
Parchet bambus

 

Parchet de bambus
 
Solutia ideala pentru casa ta!
 

Aspect deosebit

Aspect deosebit bambus
 

Rezistenta crescuta

Rezistenta bambus
 

Durabilitate mare

Duritate bambus
 

Produs ecologic

Bambus ecologic
 

Usor de intretinut

Bambus usor de intretinut
 

Parchet pentru exterior (decking)

 
Veniti sa ne vizitati in showroom si beneficiati de 2% REDUCERE la toata gama de parchet din bambus, stratificat, laminat, decking si accesorii prezentand codul

PB2015

 
   
Pardoseala exterior compozit (deck WPC) culoare cafeniu Decking culoare cafeniu
170 RON/mp (TVA inclus)*
Pardoseala exterior pin termotratat Deckingpin termotratat
186 RON/mp (TVA inclus)*  
 
*Oferta valabila in limita stocului disponibil
Livram in toata tara.
Pentru Bucuresti, la comenzile ce depasesc 3700 RON, livrarea este gratuita.
 
Tinand cont de cresterea interesului fata de pardoseli exterioare denumite si decking sau terase din lemn am decis sa oferim clientilor nostrii si acest tip de pardoseala sub doua forme: lemn termotratat si lemn compozit.
 
Ambele tipuri de pardoseala exterioara sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii in domeniu, avand astfel durabilitate mare si rezistenta foarte buna in conditii de variatii mari de temperatura, umezeala si soare.
 
Dorind sa venim in ajutorul clientilor nostri am decis sa cuprindem in oferta noastra si celelalte elemente care compun sistemul de deck: elemente de substructura, placi din lemn, cleme, elemente de margine, etc. Astfel, instalarea pardoselii exterioare se poate face foarte usor si mai ales rapid.
 

Lemn decking compozit

 
Modelul de decking compozit ce se regaseste in oferta noastra are un aspect asemanator lemnului, dar este tratat special pentru a rezista efectelor razelor ultraviolete, prevenind astfel decolorarea fara a necesita uleiere periodica. De asemenea, parchetul de exterior este realizat astfel incat sa previna alunecarea, fiind in acelasi timp placut la atingere.
 
Chiar daca pardoseala exterioara are in compozitie 60% fibra lemnoasa, nu prezinta pericolul ranirii sau zgarierii cu aschii de lemn. Pe langa fibra lemnoasa, in pardoseala de exterior compozit se mai regasesc polietilena de inalta densitate (30%) si aditivi (10%) care contribuie la o greutate pe metru patrat mai mare si deci la o rezistenta crescuta.
 
Trebuie precizat ca modelele de deck pe care le comercializam nu contin PVC sau carbonat de calciu care strica aspectul si scad rezistenta produsului finit.
 

Lemn termotratat

 
Deckingul din lemn termotratat este realizat din lemn de pin. Acesta este tratat termic prin procedee speciale care dureaza cateva zile, rezultand un lemn rezistent la bacterii, insecte, mucegai, dar mai ales rezistent la apa.
 
Prin schimbarea structurii moleculare lemnul nu mai absoarbe apa devenind foarte rezistent si durabil, insa necesita o intretinere speciala prin uleieri periodice.
 
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la numerele:
 
0724.124.744
0765.65.00.22
 
Program: Luni-Vineri: 10:00 - 18:30;
Sambata: 10:00 - 14:00; Duminica: Inchis
 
 
 

Copyright Sunnygate LTD, 2007